دستور پخت سوپ مرغ و نخود

عکس و طرز تهیه سوپ مرغ و نخود

عکس و طرز تهیه سوپ مرغ و نخود

 عکس و طرز تهیه سوپ مرغ و نخود

مواد لازم :

ران مرغ بدون پوست و استخوان و ۲ سانتی تکه شده       ۵۵۰ گرم

نمک    ۱ ق چ

زردچوبه    ۱ ق چ

زیره   ۱ ق چ

فلفل سیاه      نصف ق چ

روغن زیتون     ۲ ق غ

پیاز مکعبی خرد شده  ۱ عدد

ساقه کرفس خرد شده

یک سوم فنجان

سیر خرد شده    ۱ و نیم ق چ

زنجبیل تازه خرد شد    ق چ

برگ بو  ۲ عدد

استک مرغ  ۶ فنجان

آب لیمو ترش   ۳ ق غ

رنده پوست یک عدد لیمو ترش

برنج    یک سوم فنجان

نخود      ۴۲۰ گرم

گشنیز یا جعفری برای تزئین

طرز تهیه:

نمک ، زردچوبه ، زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط نمایید . تکه های مرغ را به ادویه ها اغشته کنید

روغن زیتون را روی حرارت بگذارید تا داغ شود تکه های مرغ را اضافه کرده و ۵ – ۷ دقیه تفت بدهید تا تمام اطرافش طلایی شد . سپس مرغها را از قابلمه خارج کرده در ظرف دیگری بگذارید .

پیاز و کرفش را به قابلمه اضافه کرده و حدود ۵ – ۶ دقیقه تفت دهید سپس سیر و زنجبیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر به طبخ ادامه دهید .

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده . استک مرغ ، برگ بو ، زنده پوست لیمو را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید و ۱۵ دقیقه بجوشد .

برنج ، نخود پخته و آب لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد تا برنج بپزد .

برگ بو را از سوپ خارج کرده نمک و فلفل اضافه کرده و سوپ را با برگهای جعفری یا گشنیز تزئین نموده میل کنید .

منبع : آکا ایران

عکس و طرز تهیه سوپ مرغ و نخود

دیدگاه‌های شما

دیدگاه خود را ثبت کنید :